Logo

Lammegryde med agurk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g lammebov i store tern
1 spsk hvedemel
salt
peber
1 spsk olivenolie
1 spsk dulle
4-6 små skalotteløg i halve eller kvarte
1 ½ dl lamme- eller grønsagsbouillon
2-3 agurker
1 spsk tyndtskåret citronskal i strimler
1-2 spsk citronskal
1 ½ dl piskefløde
50 g afdryppede kapers

Vend lammekødet let i hvedemel, krydret med salt og peber.
Brun kødet i dulle og olivenolie sammen med løgene, hæld ved og lad det hele snurre under låg i 15 min.
Skræl, flæk og udkern agurkerne, skær dem i ca. 1 cm brede stykker på skrå og kom dem i gryden sammen med citronskal og –saft, estragon og piskefløde.
Lad det hele snurre i yderligere 15-20 min. uden låg, til kødet er mørt. Smag til med ekstra krydderier og vend de afdryppede kapers i.

Tips: Agurkerne kan erstattes af gule og grønne courgetter

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 600 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her