Frikadelleme kan formes, som mon hor lyst, men her er valgt små kuglerunde frikadeller. Lav dem med en barneske og steg dem i rigelig olie, så de næsten kan "trille" rundt mens de steger. 8 personer - ude i naturen
1 ½ kg hakket lammekød.
2 æg.
4 spsk havregryn.
8 spsk hvedehvedemel.
2 tsk tomatkoncentrat.
4 fed hvidløg.
3 løg.
1 tsk stødt paprika.
1 tsk stødt oliehånde.
2 tsk stødt spidskommen.
Salt, hvid peber.
Evt. 2 citroner
Olie til stegning
Blend eller riv løgene og pres hvidløgene.
Bland alle ingredienserne til en jævn fars.
Lad farsen trække koldt 1 times tid.
Form frikadellerne med en lille ske og steg dem i den varme olie.
Afkøl og opbevar på køl.
Server eventuelt frikadellerne med citronbåde.