Logo

Lammefilet med ristede courgetter og gulerødder - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g kartofler
4 lammefileter eller – mørbrad (i alt ca. 400-500 gram)
4 tsk finthakket friske krydderurter f. eks rosmarin eller timian
2 tsk raps - eller olivenolie
1 dl grønsagsbouillon eller vand
2 store groftrevne courgetter
4 groftrevne gulerødder
2 tsk raps - eller olivenolie
evt. lidt citrontimian eller frisk rosmarin
salt
peber

Kog kartoflerne.
Rul kødet i finthakkede krydderurter.
Brun det på alle sider i olien og drys med salt og peber.
Spæd med bouillon og lad kødet stege 5 - 6 minutter.
Steg grønsagerne under omrøring i 2 - 3 minutter, til de er sprøde.
Drys evt. lidt frisk citrontimian eller fintskåret rosmarin på.
Smag grønsagerne til med salt og peber.
Skær kødet i tynde skiver og server det med grønsagerne og brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.090 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her