Logo

Lammeculotte Provencale med haricots verts

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lammeculotte
6 fed hvidløg
2 spsk frisk rosmarin eller spsk tørret
2 porrer
2 gulerødder
1 skive rodselleri
6 skalotteløg
400 g haricots verts

Culotten pudses fri for hinder og sener.
Hvidløgene knuses og culotten gnides godt ind.
Krydres med rosmarin, salt og peber.

Stegen lægges i bradepanden.
Porrer, gulerødder, rodselleri og skalotteløg skæres i tern og lægges i bradepanden sammen med culotten.
Steges ved 175°C i ca. 3/¤ - 1 time.
Pakkes derefter i alufolie og hviler i ca. 30 min.

Grøntsager og sky fra bradepanden hældes op i en gryde.
koges op og skummes.
Skyen koges ind til den er reduceret til ca. 2 ½ dl
Smages til med salt og peber.
Grøntsagerne sies fra og skyen hældes i en sauceskål.

Serveres med skysauce og små kartofler kogt med skræl.
Evt. også med kogte haricots-verts, der er svitset sammen med 1 fed hakket hvidløg i 1 min. i gyldenbrunt margarine. Pyntes med lidt tomat skåret i tynde strimler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her