Logo

Lammeculotte med græsk agurkesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 lammeculotter a ca. 180 g
2 fed hvidløg
2 slanke agurker
50 g smuldret fetaost
1 spsk olivenolie
sorte oliven
600 g kartofler, kogte og kolde
2 hele hvidløg
2 spsk olivenolie

Rids fedtlaget på hver culotte ned til kødet.
Gnid med salt og de pillede pressede fed hvidløg.
Læg dem i en bradepande og brun på næstøverste rille i ovnen under
grill ved 275°C i 12 minutter. Tag dem ud.
Læg et stykke folie over, herpå et tykt viskestykke.
Skær agurker i tynde skiver, bland i en skål med lidt salt, ost og olie.
Skær kartofler i mindre stykker og bred dem ud på en bradepande
med bagepapir.
Bland olie i.
Rist kartoflerne midt i ovnen ved 200°C i 12-14 minutter, vend lidt
rundt i dem, så de bliver smukt gyldne overalt.
Læg halve hvidløg, penslet med olivenolie og slat, sammen med
kartoflerne.
Steg culotterne færdige i ovnen under kartoflerne.
Afhængig af hvor rosa man vil have kødet, kan man give det lidt grill
lige inden servering.
Skær det i lidt tykke skiver og server med agurkesalat pyntet med
oliven og kartofler drysset let med salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.006 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her