Logo

Lammeculotte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g lammeculotter
½ olivenolie
¼ dl citronsaft
2 fed knust hvidløg
1 kvist rosmarin
salt
peber

Tzatzikicreme:
200 g græsk tzatzikicreme
125 g gedeost

krydderkartofler:
¾ kg små skrubbede kartofler
½ dl hakket persille
¼ dl frisk hakket oregano eller merian
50 g smør
salt
peber

Tomatlasagne:
4 store tomater
1 lille salatløg
8 sorte oliven uden sten
frisk oregano

Mariner lammeculotterne mindst 1 time i køleskab i olivenolie, citronsaft, knust hvidløg og rosmarin.

Rør tzatziki sammen med gedeost.

Vask kartoflerne grundigt.
Læg kartoflerne på et stort stykke eller 3-4 min. stykker folie.
kom hakkede krydderurter, smør, salt og peber ved kartoflerne og pak folien tæt omkring.
Bag kartoflerne 45 min. ved 200º.
Skær hver tomat i skiver og læg løgringe, oliven og oregano imellem skiver ne
.
Grill lammeculotterne ca. 30 min. vend dem jævnligt og lad dem hvile tildækket i mindst 10 min.

Lammeculotterne kan også tilberedes i ovnen.
Brun dem 15 min. 225º og steg kødet færdig ved 175º i ca. 15 min.

Krydr kødet med salt og peber og skær det i tynde skiver , tzatzikicreme og tomatlasagne til

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her