600 g lammeculotter
½ olivenolie
¼ dl citronsaft
2 fed knust hvidløg
1 kvist rosmarin
salt
peber
Tzatzikicreme:
200 g græsk tzatzikicreme
125 g gedeost
krydderkartofler:
¾ kg små skrubbede kartofler
½ dl hakket persille
¼ dl frisk hakket oregano eller merian
50 g smør
salt
peber
Tomatlasagne:
4 store tomater
1 lille salatløg
8 sorte oliven uden sten
frisk oregano
Mariner lammeculotterne mindst 1 time i køleskab i olivenolie, citronsaft, knust hvidløg og rosmarin.
Rør tzatziki sammen med gedeost.
Vask kartoflerne grundigt.
Læg kartoflerne på et stort stykke eller 3-4 min. stykker folie.
kom hakkede krydderurter, smør, salt og peber ved kartoflerne og pak folien tæt omkring.
Bag kartoflerne 45 min. ved 200º.
Skær hver tomat i skiver og læg løgringe, oliven og oregano imellem skiver ne
.
Grill lammeculotterne ca. 30 min. vend dem jævnligt og lad dem hvile tildækket i mindst 10 min.
Lammeculotterne kan også tilberedes i ovnen.
Brun dem 15 min. 225º og steg kødet færdig ved 175º i ca. 15 min.
Krydr kødet med salt og peber og skær det i tynde skiver , tzatzikicreme og tomatlasagne til