Logo

Lammebryst i asiatisk festdragt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg skært brystkød (bovkød kan også bruges)
½ l lammefond (eller hvidvin)
½ l vand
300 g majroer
400 g kartofler
200 g forårsløg
3 fed hvidløg
2 små røde chilifrugter
25 g frisk ingefør, skåret småt
saft og skal fra 2 limefrugter
1 bundt persille
olivenolie

Lammekødet skæres i tern på cirka 2x2 cm, og det sauteres ved god varme i olivenolie.
Ingefær, chili, limesaft og skal kommes ved. Fond/vin og vand hældes over, og det hele småsimrer, til lammekødet er mørt, ca. 3 kvarter.
Kødet tages op.

Grøntsager gøres i stand, skæres i mindre stykker og koges sprød-møre i bouillonen.
Grøntsagerne tages op.

Bouillonen koges eventuelt ind, smages til og jævnes med lidt Maizena, hvorefter kød og grønsager kommes tilbage.

Rigeligt hakket persille kommes i inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 773 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her