Logo

Lammebryst bagt med feta, tomater og oregano

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dejlig nem ret med lammebryst, feta og tomater, som stort set passer sig selv i ovnen. Serveres gerne med et lækker landbrød 

 

Til fire personer.

1,5-2 kg lammebryst
salt, friskkværnet peber
1 tsk tørret oregano
250 g fåremælks-feta i skiver
500 g faste, flåede tomater i skiver
olivenolie.


Tilbehør:
Landbrød og citron.

Rids overfladen på kødet i fine tern; skær derefter kødet i portionsstore stykker, læg dem i en lille bradepande, drys salt, peber og oregano på, læg oste- og tomatskiver på toppen, krydr igen med salt, peber og oregano, dryp god olivenolie over og steg lammekødet i ovnen ved 180ºC i en times tid.
Server med stegeskyen, citron og landbrød.

Retten passer sig selv i ovnen og serveres med lækkert landbrød, der bruges til at "suppe" den gode stegesky op med.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her