Logo

Lamme- og grønsagsstuvning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

⅓ kop olie
900 g lammeben skåret i 2.5 cm. terninger
1 hakket løg
2 tsk tomatkoncentrat
1 oksekøds- bouillonterning
1 ¼ kop cider
900 ml.vand
250 g skalotteløg
250 g ærter
1 tsk sukker
15 g smør
250 g baby gulerødder, i kvarte
250 g kålroe i strimler
¼ kop hvedemel

Opvarm 1 kop olie på en pande og brun lammekødet i 8 min.

Kom kødet over i en gryde. I den samme olie steges løgene indtil de bliver bløde.
Kom tomatkoncentratet i og rør rundt i 1 min.
Tilsæt bouillonterning. cider, vand og krydderier.
Kog op i 10 min.
Hæld saucen over kødet.
Kom et låg på gryden og lad retten simre i 1 ½ time.

Kog skalotteløg og ærter til de er bløde i en gryde med vand tilsat salt, peber og halvdelen af sukkeret.
Hæld vandet fra, kom smørret i og lad gryden holde sig varm
Kog gulerødder og kålroe på samme måde.

Bland resten af olien og melet på lavt blus i 3-4 min.
Tilsæt lidt af saucen, rør rundt og lad simre i 1O min.
Bland det sammen med stuvningen på lav varme i 5 min.

Server grønsagerne og lammet separat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her