Logo

Lam krydret med koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salt
Peber
2 presset hvidløg
2 hele koriander
4 lammekoteletter

Korianderen knuses i en morter. Bland hvidløg, salt og peber i. Koteletterne gnides med blandingen.

Læg dem i køleskabet en times tid.

Steg kødet på en slip-let-pande uden fedtstof ca. 3 minutter på hver side. Serveres med kartofler og salat

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 755 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her