Logo

Lam i ovn med ris - Youvétzi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ¼ kg lammekølle
4 kopper ris
5 spsk smør
1 citron
2 æg
salt, peber
 
Lammekøllen skylles, drysses med salt og peber og lægges i et ovnfast fad eller en bradepande.
Smørret smeltet og hældes over køllen, inden den sættes i en
middelvarm ovn, hvor den vendes nogle gange, indtil den er pæn brun på
alle sider.
Efter 1 ½ times stegetid tilsættes 8 kopper varmt vand, og når vandet
koger, fordeles risen rundt om kødet i fadet eller bradepanden.
Når risen er kogt, og det meste af vandet er forsvundet, tages køllen og
risen ud af ovnen.
De 2 æg piskes med en gaffel og under fortsat piskning tilsættes saften
af en citron.
Blandingen hældes over risene og vendes lidt med en gaffel og retten er
klar til servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.108 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her