450 g lammekød i små stykker
1 hakket løg
1 tsk kanel
stødte frø fra 2-4 kardemommekapsler
4 kryddernelliker
1 tsk finthakket frisk ingefær
100 g rosiner
225 g forkogte kartofler i tern
40 g ristede mandler
friskkværnet salt og peber
Læg lammekødet sammen med løget i en gryde, som skal kunne gå ind i
ovnen.
Tilsæt så meget vand, at det lige dækker kødet, og bring det i kog under låg.
Skru ned for varmen, tag låget halvt af og lad det simre i ½ time til der er cirka 120 ml. væde tilbage.
Tilsæt kanel, kardemommefrø, ingefær, rosiner eller sultanas samt
kartoflerne i tern.
Smag til med salt og peber.
Sæt gryden i ovnen og steg retten i 30-40 minutter ved 160ºC til
lammekødet er mørt.
Tilsæt eventuelt lidt vand.
Retten drysses med ristede mandler og serveres sammen med youghurt og salat.
Opskrift fra Golfstaterne.