Logo

Laksetatar - røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laksetatar - røget laks

Foto: Janne Schrohl


200 g røget laks
1 dl cremefraiche 38%
1 bundt purløg
½ tsk dijonsennep
1 spsk kapers
citronsaft
salt
½ løg

Skær laksen i små tern, pres citronsaft over
Hæld hakket purløg ved
Blend løg, hak evt. kapers groft
Bland cremefraiche, dijonsennep og salt og vend det hele sammen.
Smag til med evt lidt ekstra salt, citronsaft, kapers, og eller dijonsennep.
Lad trække 1 times tid i køleskab og server med ristet brød.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (32 stemmer)
Siden er blevet set 15.900 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her