Logo

Laksepie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g smør
200 g hvedemel
5-6 spsk koldt vand
 
Fyld:
200 g gravet laks
dild
porre
3 stk æg
2 ½ dl piskefløde
salt og peber       
 
Man hakker smørret ud i melet og samler dette med koldt vand, ælter dejen sammen, og lader den ligge koldt nogle timer.
Derpå rulles dejen ud og kommes i en smurt form eller et ovnfast fad og stilles koldt i 15 minutter.
De lægger en dobbelt smurt foliestrimmel mod dejen hele vejen rundt, prikker bunden og bager pien ved 235° i 10 minutter.
Lidt før kan de fjerne folien.
Dejen afsvales og tages fra formen, eller den bliver i det ovnfaste fad.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her