Logo

Lakselasagne med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 200 g røget laks
1 pose spinat (ca. 400-500 g) - hakket eller helbladet efter smag
1 pakke friske lasagneplader
1 karton (250 ml) færdigkøbt morneysauce
Rasp

 
Tø spinaten op og tryk den fri for væde.
Klip lasagnepladerne så de passer til det ovnfaste fad (ca. 15 x 25 cm).
Start med et tyndt lag sauce i bunden herpå lægges spinat, lasgagneplader og laks i nogle lag.
Slut af med plader og gem ca. ⅓-½ af saucen til at hælde ud øverst.
Drys med lidt rasp og bag ved 180°C i 25-30 minutter til den er gennemvarm.
Serveres med flûtes og en god salat fx. tomatsalat med feta.
 

Tips: God til både frokostret, aftensmad på en travl hverdag eller forret.
Retten bliver kun bedre af at stå og trække 10-15 minutter inden den spises.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.070 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her