25 g smør
50 g hvedemel
6 dl letmælk
skallen af to revne citroner
salt og peber
en halv tsk revet muskatnød
1 spsk hakket frisk dild
450 g lasagneplader
500 g spinat
175 g laks
50 g parmesanost
Tilbehør: 250 gram flûte
Tænd ovnen. Smelt smørret i en gryde.
Tag gryden af varmen. Tilsæt hvedemel og mælk.
Sæt gryden tilbage over varmen og bring i kog under stadig piskning.
Tilsæt citronskal, salt, peber og muskatnød.
Lad det simre cirka 5 minutter.
Tag gryden af varmen og rør fintklippet dild i.
Smør et ovnfast fad og dæk bunden med lasagneplader.
Hæld lidt sauce på pladerne, herefter lidt spinat og laks.
Fortsæt med at lægge lasagneplader, sauce, spinat og laks indtil der er
3-4 lag pasta.
Afslut med et lag sauce.
Drys med parmesan.
Bag lasagnen 40 minutter ved 180ºC
Server med lune flûtes