Logo

Lakse carpaccio - Salmon carpaccio

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Agurkesalat: Skræl en halv agurk og skær den i 5 cm lange tynde strimler på en mandolin.
Kasser kernerne.
Læg agurkestrimlerne i et dørslag, drys salt over og lad trække 1 times tid.
Knug vandet fra og vend agurkestrimlerne med lidt god hvidvin.
Lad stå i min. 1 døgn inden servering.
 
Tomatgele: Pres saften af modne tomater.
Til 2 ½ dl tomatjuice skal bruges 1 blad gelatine, der udblødes i koldt vand.
Bring tomat juicen i kog med havsalt og groft peber.
Si juicen og opløs gelatinen.
Stil på køl, til gele'en har sat sig.
 
Anretning: Skær laksen i ultratynde skiver igen og fordel på tallerkenerne.
Pensl med en anelse citronsaft og krydr med salt og peber.
Læg agurkesalaten i kanten af tallerkenen og drys hakket skalotteløg over laksen.
Ske 3 skefulde tomatgele på, pynt med hakket purløg og dryp lidt extra jomfru­olivenolie på.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 769 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her