Logo

Laks med kold sennepssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 tykke lakseskiver

Marinade:
½ dl citronsaft
2 ½ tsk salt
2 ½ tsk melis
1 tsk friskkværnet peber

Sauce:
2 dl cremefraiche 18 %
1 dl tør hvidvin
2 spsk sennep
1 spsk tørret estragon
2 spsk kapers

Bland marinaden i en dyb tallerken
Vend lakseskiverne i marinaden
Læg dem i en dobbelt plastpose - luk posen tæt
Lad laksen trække 6-12 timer i marinaden i køleskabet
Dup skiverne tørre
Steg dem nogle minutter på hver side
Rør cremefraiche med vin
Smag til med de øvrige ingredienser
Lad saucen trække i køleskabet i mindst 30 min.
Server laksen med sennepssauce, ris og sukkerærter

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.018 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her