Logo

Laks i østerssauce med kartofler og persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
En herlig ret til fx. Nytårsaften.
Åbn 2 østers pr. person og hæld saften i en gryde.
I saften koges tynde skiver af kartoffel, og når de er næsten møre, monteres med smør og smages til med salt og peber.
Laksen skæres i portioner, ovnbages og anrettes på kartof­lerne, omkranset af østers og persille, der blot skal grofthakkes.
Da retten allerede indeholder garniture, skal der blot serveres lidt brød til, og selvfølgelig en festlig flaske hvidvin, hvis det skal være ekstra festligt en flaske champagne.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her