Logo

Lagkagebunde - glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
90 g Atwel/PerfectFit sødestof eller (150 g sukker)
85 g glutenfri Finmix
50 g kartoffelmel
1 tsk bagepulver
 
Bagetid: ca 30 min. ved 200ºC
Læg et stykke bagepapir i springformen på (ca 24 cm i diameter) og smør den med rapsolie.
Pisk æg og sødestoffet til en let og luftig æggesnaps.
Sigt Finmix, kartoffelmel og bagepulver i dejen og vend det forsigtigt
rundt.
Hæld straks dejen i formen og bag den på bagerist nederst i ovnen.
Kagen kan deles i tre dele når den er kold.

 
Tips: Fyld til lagkagen kan fx være mosede jordbær sødet efter
smag med sødestof og kagecreme. Pyntes med cremefine piskefløde.
Kagen kan nydes af diabetiker og cøliaki.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.579 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her