6 store tigerrejer
180 g kammuslinger
180 g søtungefilet
1 dl hvidvin
1 porre
100 g knoldselleri
1 gulerod
1 tsk basilikum
3 appelsiner saften af
3 appelsiner i fileter
3 dl hønsefond /bouillon
100 g smør
1 bdt dild
salt
peber
Orangesauce:
Skær de 3 appelsiner i fileter med en skarp kniv og pres resten til saft.
Kog fond, appelsinstykker og vin ned til ca. 2 dl tilsæt smørret og kog det tykt.
Fisk og skaldyr:
Pil tigerrejerne og skær søtungen ud i 6 stykker.
Mariner søtunge og skaldyr 3 timer i køleskab i lidt vin dildstilke salt og peber.
Skær grønsager ud i tynde strimler og læg dem i ovnfast fad med fisk og skaldyr henover.
Dæk med alufolie og varm dem i ovnen i 17 min. ved 200°C.
Serveres på lune tallerkner med orangesaucen og masser af klippet dild og lunet brød.