Logo

Lækker fiskesymfoni i fint selskab

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 store tigerrejer
180 g kammuslinger
180 g søtungefilet
1 dl hvidvin
1 porre
100 g knoldselleri
1 gulerod
1 tsk basilikum
3 appelsiner saften af
3 appelsiner i fileter
3 dl hønsefond /bouillon
100 g smør
1 bdt dild
salt
peber

Orangesauce:
Skær de 3 appelsiner i fileter med en skarp kniv og pres resten til saft.
Kog fond, appelsinstykker og vin ned til ca. 2 dl tilsæt smørret og kog det tykt.

Fisk og skaldyr:
Pil tigerrejerne og skær søtungen ud i 6 stykker.
Mariner søtunge og skaldyr 3 timer i køleskab i lidt vin dildstilke salt og peber.
Skær grønsager ud i tynde strimler og læg dem i ovnfast fad med fisk og skaldyr henover.
Dæk med alufolie og varm dem i ovnen i 17 min. ved 200°C.
Serveres på lune tallerkner med orangesaucen og masser af klippet dild og lunet brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.192 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her