2 l. vand
1 persillerod
2 porrer
½ selleri
4 gulerødder
1 kg uden skind kylling
Sæt kyllingekød i en gryde og dæk med vandet.
Bring det i kog uden låg.
Skum suppen lige før den koger.
Tilsæt salt.
Kog kødet ved lav varme under låg til den er mør.
Bind en suppevisk af 4-5 grønne porreblade, som lægges om et par blade fra selleri, persillerod eller persille.
Kog visken i suppen ca. 20 min. Kog gulerødder, selleri og persillerod hele på suppen, og tag dem op når de er møre.
Skær det hvide på porrerne i tynde ringe, men kog dem først senere på suppen.
Tag kødet op, når det er mørt og hold det varmt.
Si suppen igennem et klæde.
Hæld den tilbage i gryden og kog porreringene i den i ca. 5 minutter.
Tilsæt derefter de småt udskårne, kogte grønsager.
Varm forsigtigt suppen, og smag den til med salt.