Logo

Kyllingeschnitzel med stuvet spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store kyllingebryster
2 tsk knust korianderfrø
Salt og peber
Olivenolie til stegning
 
Stuvet spinat:
1 løg
1 fed hvidløg
40 g hvedemel
50 g margarine
4 dl hønsebouillon
1 dl madlavnings fløde
300 g blancheret hel spinat
½ tsk revet muskat
Salt, peber
 
Kyllingebrysterne krydres med korianderfrø, salt og peber.
Herefter steges de i ca. 2-3 minutter på hver side.
 
Stuvet spinat: Løg og hvidløg hakkes og sauteres i gryden med fedtstoffet.
Melet røres i og hønsebouillonen tilsættes under omrøring.
Det skal småkoge i ca. 10 minutter.
Derefter tilsættes fløden og det koges op.
Vandet presses af spinaten inden den hakkes groft og kommes i stuvningen, der smages til med salt, peber og muskat inden serveringen.
Serveres med pasta og flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 613 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her