Logo

Kyllingerisotto - Risotto alla Sbirraglia

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling
1 lille løg
1 ds flåede tomater
1 stilk selleri
1 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
lidt tørrede porcinisvampe (Karl Johan)
250 g champignon
200 g bacon
1 glas rødvin
4 dl ris
olivenolie
lidt reven parmesanost
frisk basilikum
 
Kyllingen sauteres i olivenolie i en tykbundet gryde.

Kyllingen tages op, og løg, selleri, peberfrugt og hvidløg skæres fint og brunes i stegefedtet.
Der hældes et glas rødvin i, og kyllingen kommes tilbage i gryden, der
hældes vand ved, og det koger under låg.
Baconen skæres i tern og ristes på en pande og kommes over i gryden.
I panden ristes de hakkede champignon og de hældes i gryden sammen med flåede tomater.
De tørrede porcinier brækkes i småstykker og sættes i blød i rødvin.
Gryden koger indtil kyllingen er mør (falder fra benene).
Den tages op, skindet pilles af, og kødet skæres i meget små stykker.
4 dl ris koges som til løse ris.
Kyllingestykkerne, risen og porcinistykkerne kommes i gryden.
Det hele blandes sammen, og der hældes reven parmesan i. Retten krydres med frisk basilikum.
Serveres varm eller lun.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.101 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her