Logo

Kyllingepie med butterdejslåg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g kyllingefilet
ca. 5 porrer
1 pakke bacon
2 dl fløde 13
½ l. suppe fra kylling
salt og peber
1 pakke butterdej
 
Kyllingefilet koges og skæres i småstykker, suppen koges ind til ca. ½ l.
Bacon skæres i småstykker og svitses i en gryde med lidt margarine.
Porrerne skæres i tynde skiver og dampes under låg i ca. 15-20 min.
Fløde og suppe tilsættes og jævnes med meljævningen og til sidst tilsættes kyllingestykkerne.
Lad det småsimre til det har den rette konsistens.
Hældes derefter i et smurt ovnfast fad.
Butterdejen udrulles og lægges over fadet som låg og pensles med smeltet smør.
Retten sættes i 220ºC varm ovn i ca. 20-30 min.
Madtærten kan laves i god tid og blive kold, butterdejslågest lægges først på, når retten skal i ovnen.
Kan serveres med flûte og grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 2.114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her