Logo

Kyllingepasta med marineret hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g båndpasta
300 g kylling (grillkylling eller stegt filet)
1 dl marinerede hvidløg
ca. 200 g bacon i tern
1 bakke rucula salat
½ l fløde
2 dl kyllingebouillon
1 ½ tsk rosen paprika
salt og peber
olie
 
Del kyllingekødet i små stykker.
Steg kylling og bacon i olie sammen med hvidløg og paprika.
Tilsæt fløde og bouillon når kødet er sprødt.
Lad det koge op i 5-7 min, smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisning,
Dryp den af og bland sauce og pasta med ruculaen.
Server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 628 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her