Logo

Kyllingeoverlår med paprikasauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2-4 kyllingeoverlår
2 løg
½ fed hvidløg
1 dl hønsebouillon
½ tsk citronsaft
½ tsk paprika
1 ¼ dl yoghurt naturel


Overlårene brunes i olivenolie i en gryde.
Hakket løg og hvidløg tilsættes og svitses med.
Bouillon, citronsaft, paprika og salt kommes så i gryden, løg lægges på, og overlårene steges ved svag varme i 1 time.
De vendes når halvdelen af tiden er gået.
Overlårene tages op og yoghurten piskes i saucen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 826 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her