8 kyllingelår
1 kg bagekartofler
1 spsk olivenolie
groft salt
1 aubergine
1 squash
2 peberfrugter
250 g solmodne tomater
4 tsk olivenolie
remoulade og evt. ketchup
Skær kyllingelårbenet over og pres kødet ned, så benet bliver frit.
Stil kyllingelårene i en bradepande med bagepapir og steg dem ved 200ºC i 25 min.
Skræl kartoflerne og skær dem i stave på ca. 1 x 6 cm.
Skyl og tør dem godt.
Vend dem i olien, drys med salt og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
De skal helst ligge jævnt fordelt og ikke røre hinanden.
Drys med groft salt og steg fritterne ved 200ºC i 30-40 min. til de har taget farve.
Skær grønsagerne i grove stykker, vend dem hver for sig med 1 tsk olie. Fordel grønsagerne jævnt på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys med groft salt og bag grønsagerne ved 200ºC i ca. 30 min.
Server kyllingelår med fritter, grønsager, remoulade og evt. ketchup.