Logo

Kyllingelår med fritter og ovnbagte grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 kyllingelår
1 kg bagekartofler
1 spsk olivenolie
groft salt
1 aubergine
1 squash
2 peberfrugter
250 g solmodne tomater
4 tsk olivenolie
remoulade og evt. ketchup
 
Skær kyllingelårbenet over og pres kødet ned, så benet bliver frit.
Stil kyllingelårene i en bradepande med bagepapir og steg dem ved 200ºC i 25 min.
Skræl kartoflerne og skær dem i stave på ca. 1 x 6 cm.
Skyl og tør dem godt.
Vend dem i olien, drys med salt og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
De skal helst ligge jævnt fordelt og ikke røre hinanden.
Drys med groft salt og steg fritterne ved 200ºC i 30-40 min. til de har taget farve.
Skær grønsagerne i grove stykker, vend dem hver for sig med 1 tsk olie. Fordel grønsagerne jævnt på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys med groft salt og bag grønsagerne ved 200ºC i ca. 30 min.
Server kyllingelår med fritter, grønsager, remoulade og evt. ketchup.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 661 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her