Logo

Kyllingegryde med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk kyllingefilet ca 300 g
1 pk coctailspølser
1 orange peberfrugt 
½ pk friske champignon 
1 ds hakkede tomater med chili
1 ds tomatpure (lille)
5 fed hvidløg
¼ fløde 18%
⅓ af et glas paprikastrimler
salt og peber
 
Sauter grønsager i lidt olie, tøm sautepanden og steg så kyllingefileterne 4 min på hver side ved god varme, derefter tages de af og hviler lidt.
Grønsager kommes i igen sammen med resten, lad det simre 10 min.
Fileterne skæres i tynde skiver og kommes tilbage i sautepanden og varmes i 5 min. Smages til med salt og peber, og serveres med basmati ris som tilbehør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.166 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan klarer Trump sig?
Effektiv reklame - klik her