12 stykker kylling
Salt
peber
1 spsk olie
1 ½ kg kartofler, skåret i tykke skiver
3 stor eløg, skåret i tynde skiver
7 ½ dl kraftig hønsebouillon
60 g smør, smeltet
Kyllingestykkerne afpudses for fedt og tørres med lidt køkkenrulle. De gnides herefter med salt og peber.
Olien varmes i en dyb, tykbundet gryde. Halvdelen af kyllingestykkerne brunes heri for jævn varme i ca. 8 minutter. Tag kyllingestykkerne op, og brun resten af kyllingestykkerne.
Læg en fjerdedel af kartoflerne i bunden af gryden, derefter en fjerdedel af løgene og så fire stykker kylling. Gentag dette, således at der afsluttes med løg.
Hæld hønsebouillon og smeltet smør over. Dæk gryden med et stykke olie penslet bagepapir og læg låg på. Det hele bringes i kog, og varmen dæmpes til svag, og retten står og simre i ca. 2 timer.