Logo

Kyllingebryst med paprika

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kyllingefilet
100 g bacontern
250 g champignon
2 løg
1 lille dåse tomatpasta
3 tsk paprika
4 dl hønsebouillon
2 spsk majsstivelse
1 rød peber
1 rød chili
salt, peber
Kartoffelmos af 1 kg kartofler
4 kuvertbrød
 
Brystkødet skærs i strimler.
Bacon steges ved svag varme i gryde eller wok i ca. 10 min.
Bacon tages op og kyllingestrimlerne brunes kort i det afsmeltede fedt.
Kyllingen tages op igen og de rensede champignoner samt hakkede løg
kommes i gryden.
Rød peber og chili skæres i stykker og tilsættes.
Tomatpasta tilsættes og svitses et par min.
Kylling og bacon kommes tilbage i gryden og paprika drysses over.
Bouillonen tilsættes.
Majsstivelsen røres ud i ½ dl koldt vand og tilsættes samt salt og
peber.
Gryderetten skal simre i ca. ½ time ved svag varme.
Retten smages til og er klar til servering.


Tips: Før at gøre retten mere børnevenlig kan man fjerne kernerne i
chilifrugten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.371 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her