1 forårsløg skåret i tynde ringe
1 gulerod skåret i fin julienne (food-processor)
1 tsk finthakket hvidløg
4 kyllingebryster uden skind
salt
peber
2 dl hønsebouillon
1 spsk soyasauce
½ tsk sukker
1 tsk majsstivelse rørt ud i lidt vand
Bland forårsløg med gulerod og det halve af hvidløget. Skær en lomme i længden af kyllingebrysterne. Krydr lommen med salt og peber og fyld dem med blandingen. Tryk brysterne sammen igen. Krydr udvendig med salt og peber. Damp dem i ca. 15 min., til de er hvide helt igennem. Kog hønsebouillonen op i en lille gryde. Tilsæt soyasauce, sukker og resten af hvidløget. Lad det koge ned i nogle minutter. Jævn saucen med majsstivelse og rør hele tiden, til saucen har den rette konsistens. Skær brysterne i skiver og øs sauce over.