800 g hakket kyllingekød
2.5 dl frisk brødkrumme
1 dåse majs
lidt fløde
1 spsk finthakket purløg
0.75 dl majsmel
Salsa cruda:
2 store tomater finthakkede
1 løg finthakket
1 fed hvidløg presset
2 spsk frisk koriander finthakket
1 spsk appelsinsaft
Ovnen forvarmes til 180ºC.
Læg alufolie på en bageplade, pensl let med olie.
Ælt kyllingekød, brødkrumme, majs, fløde, purløg og majsmel sammen i en skål.
Del farsen i 12 portioner, der formes til pølser, ca. 13 cm. lange.
Farsen skal være ret fugtig.
Salsa: Alle ingredienser røres sammen i en skål og sættes i køleskab mindst 1 time, så smagsstofferne forbindes.
Serveres ved stuetemeperatur.
Læg pølserne på bageplade og bag dem i 35 min. Vendes jævnligt.
Serveres med salsa cruda.