Logo

Kylling Stina

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 stk kyllingelår med rygstykke
4-6 gulerødder
1 pk eller dåse babymajs
3 porrer
3 springløg
1 ds bambusskud
4-6 bouillon terninger
½ l fløde
persille
sojasauce
 
Læg kyllingestykkerne i en bradepande og drys krydderi på efter smag.
Snit de forskellige grønsager og fordel dem mellem kyllingestykkerne.
Fordel bouillonterningerne i bunden af bradepanden.
Stænk lidt sojasauce rundt over det hele.
Fordel fløden jævnt over det hele og fyld derefter op med vand.
Sættes i ovnen ved 200ºC i ca. 1 ½ time.
Serveres med løse ris og godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her