Logo

Kylling med tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling:
1 kylling
3 tomater
1 gl. hvidløg
persille efter humør
salt og peber
 
Kartofler:
12 kartofler
4 tomater
persille efter humør
salt og peber
olie
 
Skær tomaterne i stykker, hak persillen.
Kom derefter det hele inden i kyllingen, også hvidløg og den skal stoppes med det.
Hvis der er noget af fyldet i overskud, kom det ved siden af kyllingen i det ovnfaste fad.
Drys til sidst med salt og peber
Kartoflerne skæres i stykker (tern eller skiver det er lige meget)
Persillen hakkes og tomaterne skæres i stykker.
Kartoflerne kommes i et ovnfast fad, persillen drysses over.
Derefter drysses med salt og peber, rod lidt rundt i det, så det bliver blandet. Til sidst ligges et lag at tomater over og så i ovnen med både kylling og kartofler. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 698 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her