Logo

Kylling med estragon og paprikasauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g kyllingebryst i strimler
8 spsk frisk citronsaft
2 spsk evt. frisk estragon
2 spsk paprika
2 ½ dl Cremefine madlavningsfløde
10-12 soltørrede tomater(gerne i olie) skæres i strimler
salt og cayennepeber
Tilbehør: Frisk pasta
 
Marinade:
De 8 spsk citronsaft, paprika og estragon blandes sammen.
Kyllingebrystet skæres i strimler og lægges i marinaden i ca. 30 min.
Efterfølgende steges kyllingestrimlerne i marinaden indtil de er
gennemstegt ca. 10 minutter.
Kyllingestrimlerne tages op fra panden, og der skrues op for blusset, så
citronsaften kan fordampe fra panden.
Madlavningsfløden hældes på panden, sammen med de soltørrede tomater.
Efter at have givet saucen en opkog, lægges kyllingestykkerne i saucen.
Retten er nu klar til servering.
Nemt, hurtigt og lækkert. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.089 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her