Logo

Kylling i tomat flødesauce med pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

180 g kylling i strimler
1 pk bacon
1 løg
1 ds flåede hakkede tomater
½-1 dl vand eller kyllingebouillon
1 dl fløde
1 spsk karry
1 tsk paprika
salt, peber
2 tsk tomatkoncentrat
1-2 spsk olie til stegning
 
Løget skæres i tern og svitses med kyllingen i olien, indtil løgene er bløde og klare.
Herefter drysses karryen henover og varmes med et par minutter.
Derefter tilsættes de flåede hakkede tomater og vandet/bouillonen.
Retten koger i ca. 10-15 min.
Imens retten koger. klippes baconen i mindre strimler på tværs og steges
på en pande.
Saucen jævnes med fløden og smages til med paprika, salt og peber og
tomat konc.
Lige inden serveringen tilsættes den stegte bacon.
Retten serveres med pasta eller ris efter eget valg - hvidløgsflûtes og en
salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.423 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her