Logo

Kylling - lidt vinter og lidt sommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingefileter
1 ½ løg
Olie
2 fed hvidløg
2 hønsebouillon
Chili
Karry
1 hættefuld eddike
1 bakke BUKO friskost naturel
2 x 70 g tomatpuré
Salt
 
Vask kyllingefileterne.
Blend hvidløg, løg og den opløste bouillon, derefter varmes olien i en
gryde, til olien kan syde om en tændstik.
Hæld masser af karry i olien, til det er holdt op med at syde og boble.
Skær kyllingerne i stykker, steg i 8-10 min i pande.
Hæld løgmix i olien, derefter tilsættes tomatpuré og friskost.
Smag til med krydderier og eddike, og lad kyllingen stå og simre i 8-10
min.
Servér.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 842 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her