Logo

Kvædebrød - konfekt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pære- eller æblekvæder
Perlemelis
 
Kvæderne skylles og koges hele dækket af vand.
De kogte kvæder skrælles og kernehuset fjernes.
Kvæderne rives nu på et jern og massen koges i ca. 40 min., mens der røres jævnligt, for ikke det skal brænde på.
Kvædemosen bredes ud på en bageplade med bage- eller smørrebrødspapir.
Mosen dækkes med papir og stilles køligt i et par uger, til den er blevet stiv. Derefter udskæ­res Kvædebrød i stykker på 2x3 cm, som vendes i perlemelis.
 
Til juletiden hører kon­fekt og andet mundgodt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.420 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her