Logo

Kulmule i folie med bacon og strimlede urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6-700 g kulmule
1 pk.sliced bacon
1 porre i strimler
1 gulerod i strimler
saft af ½ citron
50 g bredbladet persille
1 dl tør hvidvin
peber
400 g kartofler

Fisken skylles godt indvendig.
Finner og hale klippes af.
Bacon svøbes omkring fisken.

På en stykke dobbeltfolie ca. 60x60cm lægges først de fintstrimlede urter og herpå lægges fisken.
Ovenpå fisken lægges bredbladet persille og der dryppes med saften fra den halve citron samt hvidvinen.
Krydres til sidst med friskkværnet peber.

Fisken pakkes ind og den bages i forvarmet ovn ved 180ºC i ca. 30 min.
Server med kartofler eller ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.881 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her