Logo

Krydret leverpostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pakke frossen lever og spæk
2 spsk smør
3 spsk hvedemel
¼ liter mælk eller fløde
2 spsk worcestershiresauce
1 bouillonterning
2 spsk HP-sauce
2 tsk soja
1 løg
2 æg
1 tsk salt
½ tsk sort peber
1 tsk mild paprika
1 knivspids allehånde
 
Smelt smør i en tykbundet gryde, rør hvedemel i og lad det syde lidt uden at
brune.
Spæd med mælk/fløde og bouillonterning. Kog opbagningen godt igennem under omrøring.
Rør kryddersauce, revet læg og krydderier i.
Tag gryden af varmen.
Rør leverblandingen i og til sidst de sammenpiskede æg.
Hæld blandingen i en stor eller flere små skåle/foliebakker.
Bag postejen i ca. 1 time med 175ºC varme på ovnens nederste ribbe.
Tips: Portionen er beregnet på en pakke leverblanding, der indeholder
300 gram hakket lever og 200 gram hakket spæk.
Læg pakken til optøning.
Leverpostejen kan også fryses ubagt, skal så bages i ca. 1 time 15 min.
Bagt leverpostej som har været frossen, har tilbøjelighed til at smuldre.
Smager bedst lun - på franskbrød, med bacon og rødbeder eller agurk.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.657 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her