Logo

Krydret lammegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lammekød, bov eller bryst
1 ½ tsk salt
¼ tsk peber
½ tsk basilikum
½ tsk rosmarin
1 fedhvidløg
2 spsk tomatpure
3 dl bouillon
1 lilleblomkålshoved
1 pakkefrosne bønner, 300 g
4 tomater
1 spsk citronsaft
lidt reven citronskal

Skær kødet i tern. på 3x3 cm. og brun det i en gryde, helst uden tilsætning af fedtstof.
Tilsæt krydderierne og spæd med bouillonen.
Lad stegningen fortsætte ved svag varme ca. 30 min.

Rens blomkålen og del den i mindre buketter.
Skold og flå tomaterne.
Læg blomkål, tomater og bønner i gryden og lad retten koge yderligere 15 min. til alt er mørt.

Tilsæt citronskal og saft og smag til med krydderier.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her