6-800 g kalkunbryst
1 appelsin i tynde skiver
1 håndfuld rosmarinkviste
6 tomater i skiver
1 håndfuld rucola
1 stort løg hakket
1 dl cheasy 13% fetaost i tern
½ dl sorte oliven til pynt
1 spsk jomfru olivenolie
1 kg små kartofler (renset vægt)
2 spsk pesto
Sæt ovnen på 180ºC.
Dup kødet tørt. krydr med salt og peber.
Spæk med rosmarin.
Læg herefter appelsinskiver taglagt ovenpå. fastgør med bomuldsgarn. Læg køset i et passende ovnfast fad.
Tilsæt en smule vand.
Sæt fadet ien varm ovn i ca. 35 minutter.
Lad det hvile i 15 min. inden det skæres for.
Vask eller skrub kartoflerne. kog dem møre i letsaltet vand.
Vend pestoen med de varme kartofler.
Tomatsalat:
Anret tomaterne på et passende fad.
Fordel de øvrige ingredienser ovenpå.
Byd brød til.