Logo

Krydret fiskesuppe 23 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer:
 
500 g lyssej- eller torskefilet
4 stilke blegselleri (250 g)
1 bdt forårsløg (175 g)
2 fed hvidløg
20 g frisk ingefær
1 tsk stødt chili (eller 1 frisk)
1 spsk olie
1 ¼ l grønsagsbouillon
salt og peber
 
1 person:
125 g lyssej- eller torskefilet
1 stilk blegselleri (65 g)
1-2 forårsløg (45 g)
½ fed hvidløg
5 g frisk ingefær
¼ tsk stødt chili (eller ¼ frisk)
¾ tsk olie
4 dl grønsagsbouillon
salt og peber
 
Sauter finthakket hvidløg og ingefær i en gryde med olie og tilsæt fintsnittet blegselleri og chilipulver eller finthakket chili.
Spæd med bouillon, lad suppen koge igennem og fjern skum.
Skær fisken i mundrette styk­ker helt uden ben og læg dem i suppen sammen med de fintsnittede forårsløg.
Lad suppen simre ved meget svag varme ca. 5 minutter - til fisken er gennemvarm.
Server med brød til.
 
Tips: Ud vid suppen med flere grønsager fx. gule­rødder, spidskål, spinat - alt skal være fintsnittet.
 
Energi pr. portion: 840 kJ/202 kcal Protein: 58,9% Fedt: 23,3% Kulhydrat: 17,8%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 908 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her