Logo

Krydret fiskefilet i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g fiskefileter
1 citron
sennep
paprika
persille
porreblade
sellerigrønt
       
Lav en suppevisk af persille, sellerigrønt og porrebladene.
Bland en marinade af citron, salt, sennep og paprika og vend fileterne i
den.
Læg dem i den gennemfugtede stegeso og anbring suppevisken ved siden af
fisken.
Lad retten mørne ved 220ºC i ca. 45 minutter
Væden i gryden kan jævnes eller blot tilsættes lidt fløde.
Til denne ret spises der løse ris, der gerne må være kogt med safran, så
de smager godt og får en festlig gul farve.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 504 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her