Logo

Krydderurte-tabouli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

130 g bulgur.
2 dl vand .
150 g bredbladet persille.
30 g purløg
75 g basilikum.
10 g mynte.
4 finthakkede forårsløg.
3 hakkede tomater.
½ dl citronsaft.
½ dl olivenolie.

Bulgur og vand blandes, trækker i 15 minutter (til alt vand er opsuget). Krydderurter skylles, tørres og hakkes, ikke for fint.
Bulgur, krydderurter, citronsaft og olie blandes sammen.
Serveres let afkølet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 633 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her