Logo

Krydderskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lageopskrift:
0.3 kg nitritsalt (normal salt kan bruges)
50 g sukker
5 liter koldt vand
 
Lagen skal koges op, og igen være kold, inden skinken kommer i.
Find ud af hvilke krydderier du vil bruge, fx. provence eller timian
Hvis skinken er fersk, så lægges den i salt-/krydderlage 3-5 dage
(Tilsæt lidt krydderi i lagen.)
Nu koges skinken med lidt krydderi og salt (1-2 timer afhænig af
størrelsen)
Rul skinken i krydderierne, så den bliver helt dækket (Fjern svær først)
Læg skinken i en lukket pose i køleskabet et døgn.
Nu skæres den i skiver og nydes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.044 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her