Logo

Kryddersild fra Gottskær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

80 sild befris for hoved og indmad. Skylles godt og lægges i eddikevand (2ºC eddikesyre til 1 l vand) i 24 timer. Tages op og løber grundigt af. l kg melis og 800 g salt samt knuste krydderier af 100 g krydderpeber, 100 g stærk peber, 1 spsk ingefær, 5 laurbærblade blandes. Et lag sild lægges i bunden af en stenkrukke, glas eller trækar. De lægges tæt med bugen opad. Lagene lægges på kryds af hinanden, og der tilføres rigeligt med krydderier mellem hvert. øverste. lag må være dækket af krydderier. Efter nogle dage begynder fisken at danne lage. Skulle det ikke ske, tilberedes en ny blanding sukker og salt i samme forhold. Det hældes ovenpå, og rundt i kanten. Et pres lægges ovenpå for at holde fisken nede, og et låg lægges over. Henstår ca. 1 måned før de anvendes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 633 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her