Logo

Kryddersild, danske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 kg sild befris for hoveder, skylles og løber af. Nedlægges som spegesild lagvis med en blanding af 1,5 kg salt, 600 g sukker og krydderier af 25 g sort peber, 20 g hvid peber, 25 g allehånde, 15 g nelliker, 5 g kanel, 5 g ingefær, 5 g timian, 20 g laurbærblade, 10 g sandel, 20 g salpeter og 20 g natriumbenzonat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 508 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her