Logo

Koteletter med champignon og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 svinekoteletter (ca. 650 gram)
25 g smør
2 hakket løg (ca. 150 gram)
450 g champignoner i skiver
½ tsk Herbes de Provence
1 dl piskefløde
100 g ost til gratinering
Persille (til pynt)

Fjern ben og fedt fra koteletterne.
Brun dem i gyldent smør i en sauterpande, ca. 2 minutter på hver side. Tag koteletterne op og hold dem varme.
Svits løg og champignoner ved jævn varme i ca. 5 minutter.
Tilsæt Herbes de provence og piskefløde.
Lad saucen koge ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 minutter. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Læg koteletterne på champignonsaucen og fordel osten på kødet.
Læg låg på panden og kog retten ved svag varme i ca. 4 minutter, eller til osten er smeltet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 465 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her